KADROMUZ

Tuba ÖZKIR ÖZBAL - OKUL MÜDÜRÜ

1980 yılında Antalya’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Antalya – Serik İlçesinde tamamladıktan sonra, Adana Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

05.07.2012 yılında “Hacı Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi” Tarih ve Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetim ve Denetimi alanında Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 

       10.09.2001 yılında Sivas İli Merkez Kongre Lisesine Okulöncesi Öğretmeni olarak mesleğe başladı. Antalya Bedriye Bileydi İlköğretim Okulunda Okulöncesi Öğretmeni olarak çalışmıştır. 25.01.2008 - 01.09.2008 tarihleri arasında Antalya İli Muratpaşa İlçesi Cengiz Topel Anaokulunda Kurucu Müdür görevine getirildi. Kurucu Müdür görevi devam ederken Antalya Bedriye Bileydi İlköğretim Okulundan, 18.08.2008 tarihinde Antalya İli Muratpaşa İlçesi Cengiz Topel Anaokulunda kurucu müdür olarak görevine devam etmiştir. Cengiz Topel Anaokulunda görev yaptığı sırada Tuba ÖZKIR ÖZBAL liderliğinde, ekip arkadaşları ile beraber, Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Yılın Kaliteli Ekibi Kategorisi dalında, Türkiye üçüncülüğü alarak Antalya’yı başarılı bir şekilde temsil etmiştir.

05.02.2010 tarihinde Antalya İli Muratpaşa İlçesi Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü olarak göreve başlamıştır. Tuba ÖZKIR ÖZBAL 2014 yılında yine, ekip arkadaşları ile beraber Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Yılın Kaliteli Ekibi Kategorisi dalında Türkiye birinciliği alarak anaokulunun eğitim kalitesini Türkiye sınırlarına taşımıştır.        2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerine İlkokula hazırlık projesi kapsamında “Anaokulumda öğreniyorum İlkokulumda zorlanmıyorum” sloganıyla başvuruyu gerçekleştirerek üç bin üç yüz elli yedi başvuru arasından yüz seksen okuldan biri olmaya hak kazanmış ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın ´Eğitim ve Öğretimde Yenilik Ödülleri´ kategorisi kapsamında “Eğitim ve Öğretimde Akdeniz Bölgesi Bölgesel Yenilikçilik Beratı” ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Yine Tuba ÖZKIR ÖZBAL Okul Müdürü olarak görev yaptığı Anaokullarında Uluslararası Proje olarak Avrupa Birliği Erasmus + KA1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Kapsamında “Anaokullarında Sağlık ve Güvenlik” konulu projesi doğrultusunda 4 hareketlilik yaparak

İspanya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti ve İtalya gibi ülkelerde çeşitli eğitimler almış ve ulusal, il ve okul projelerinde de birçok başarıya imza atmıştır.


     2018 – 2023  eğitim öğretim yılları arasında  Antalya İli Kepez ilçesinde bulunan Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu’nda görev yapmış olup,

Uluslararası Projeler, Erasmus KA-229 ”Better Teaching and Learning ”(Daha İyi Öğretme ve Öğrenme), Eko-Okul,  e-Twinning Okulu,

Ulusal Projeler;  ISO 45001 Kalite Etiketi, Erişilebilirlik Belgesi, Okulum Temiz, Sıfır Atık, Değerler Eğitimi, Beslenme Dostu Okul, Minik Tema, Her Sınıfın bir yetim kardeşi var, Okullarda Orman, e-Twinning, Projelerini başarı ile yürütmüş,

Ayrıca Koleksiyon, Her Kan Üç Can, İlköğretime Hazırlık, Kelimeleri keşfediyoruz, Babalar Futbol Turnuvası, Çocuğuma Kitap okuyorum, Bir Kitap Bin Hayal, Minik Ellerden Damla Damla, Aileler Sınıfta Buluşuyor, Birlikte Eğleniyor, “Çocuk Gözüyle Antalya’m” adlı projeleri hayata geçirerek, görev yaptığı okullarda uygulanmasını sağlamıştır.

2023 yılı Ağustos ayında Konyaaltı Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokuluna Okul Müdürü olarak atanmıştır.